Heemskerk Fresh&Easy

Heemskerk “fresh and easy” is een toonaangevend bedrijf in kant-en-klare groente en complete maaltijden. Consumenten weten steeds meer de weg te vinden naar hun producten zodat er blijvend wordt geïnvesteerd in nieuwe productielijnen.

Met Afak heeft Heemskerk een partner die steeds in samenspraak productielijnen (aanvoer) optimaliseert zodat de weeg- en verpakkingsmachines optimaal blijven draaien met de juiste aanvoer. Steeds bekijken we met het bedrijfsbureau/T.D. van Heemskerk hoe we het beter en hygiënischer kunnen doen. De ontwerpen worden op detailniveau doorgenomen en steeds maken we dat het beter te reinigen is en daardoor schoner blijft. Dit is een “ongoing” proces en blijft een groot punt van aandacht tijdens de Engineering fase.

Software en schakelkasten worden ook bij Afak intern ontworpen, op deze manier kunnen we nog meer adequaat inspelen op klanten wensen en indien noodzakelijk direct ingrijpen als er iets moet worden aangepast. Om downtime te minimaliseren is dat een hele geruststelling als leveranciers hier aan kunnen voldoen, en Afak kan dat. Door intensief samen te werken zorgen we ervoor dat de inbouw zo weinig mogelijk verstoring geeft aan de lopende productie, het is noodzakelijk dat alles zoveel mogelijk volgens planning verloopt en dat wordt keer op keer bewezen door van te voren goed de tekeningen af te stemmen en geregeld op bezoek gaan om de zaken in de praktijk nog even goed op te meten.

We hopen dat deze manier van samenwerken ook in de toekomst voor beide bedrijven succesvol zal blijven.

Klanten & Relaties