Service & aftersales

Onderhoud

Het gevolg van dagelijks gebruik is slijtage . Voor het vervangen van deze slijtagedelen is vaak veel technische kennis en tijd nodig.

Soms is het voor uw technische dienst een opgave om over de juiste kennis voor uw gehele machinepark te beschikken. Daarnaast kan het in de dagelijke werkvoering vaak lastig zijn om de tijd te vinden die nodig is voor het uitvoeren van correct onderhoud.

Wij bieden daarom de optie tot preventief als correctief onderhoud op locatie, zowel in het binnen- als buitenland. Afak beschikt hiervoor over de juiste gereedschappen en ervaren servicemonteurs die kunnen ondersteunen bij het onderhoud van uw machines en productielijnen. Ook kunnen wij het onderhoud geheel voor u uitvoeren.

Spare parts

Sommige machines doen ook na twintig of dertig jaar nog steeds dagelijks dienst. Natuurlijk kan het om wat voor reden dan ook voor komen dat u een onderdeel moet vervangen. Hiervoor kunt u een beroep doen op de Afak spare parts service.

Op uw verzoek kunnen we tevens een pakket met aanbevolen reserveonderdelen (slijtdelen) samenstellen. Hiermee verkort u de stilstand van uw machines tot een minimum.

De meeste slijtdelen van onze machines hebben we op voorraad en kunnen direct naar onze wereldwijde klanten worden verstuurd.

Storingsopvolging

Ondanks zorgvuldig onderhoud kan het voorkomen dat een machine of proceslijn door een storing of defect stil komt te staan.

Voor ondersteuning bij het lokaliseren en het oplossen van een storing of defect kunnen wij naast telefonische support, desgewenst meekijken in uw besturingssysteem via een beveiligde VPN- verbinding (internet). Op deze manier kan een snelle diagnose gesteld worden en de juiste vervolgacties worden genomen.

Wanneer een monteur op locatie nodig is, zal Afak Techniek BV in samenspraak met u de benodigde onderdelen en dienstverlening inzetten.

<

Training en consultancy

Bekwaam personeel met de juiste kwalificaties zijn essentieel voor een soepele bedrijfsvoering. Afak biedt daarom de optie tot training op locatie of bij ons in de werkplaats voorafgaand aan de installatie.

Ook biedt Afak ervaren technische en proces specialisten die u kunnen adviseren bij het optimaliseren van uw productie.

Klanten & Relaties